Vacature schoonmaak

Vrouwen, mannen het maakt tegenwoordig niet meer uit van welk geslacht je bent. Werken is voor iedereen, en dat vinden wij ook! Daarom hebben wij ook diverse vacatures die geschikt zijn voor beide geslachten, zo kun je in diverse branches aan de slag en is er altijd een uitdaging die op jou ligt te wachten.

Schoonmaak is één van deze branches. In de schoonmaak zijn er diverse werktijden dit kan zijn in de ochtend, middag of avond. Het is trouwens wel zo, voor eigen veiligheid, dat veel opdrachtgevers graag mannen hebben in de avonddiensten. Maar de ochtend of middag diensten zijn voor iedereen beschikbaar, zo kan je deze baan goed combineren met bijvoorbeeld een gezinsleven.  Je gaat aan de slag wanneer de kinderen op school zitten en bent klaar met werken wanneer de kinderen thuis komen van school.

Wanneer je als man aan de slag gaat in de avonddienst is dit natuurlijk handig wanneer je vrouw overdag werkt, want zo is er altijd iemand thuis en dat is wellicht handig voor de kinderen. En tijdens de avonddiensten werk je in een gezellig team dus voor je het weet ben je weer thuis en kan je genieten van je vrije tijd.

Wanneer je geen ervaring hebt in de schoonmaak maar wel graag aan de slag wilt is dat absoluut mogelijk. Wij vinden dat werk voor iedereen is, en dan bedoelen we ook echt iedereen! Wanneer je aan de slag gaat kom je onderleiding van een collega en leidinggevende terecht bij één van onze opdrachtgevers, ze leren je werkende wijs alle kneepjes van het vak en zo weet jij binnen no – time hoe je de werkzaamheden het beste kunt uitvoeren.