Menu

Specialisten

Bij Kliniek Naaldwijk werken verschillende artsen en specialisten, zoals: dermatologen, plastisch chirurgen en anesthesisten. Onze artsen zijn specialisten op hun eigen terrein en houden hun kennis paraat door permanente training. Zo dragen zij constant bij aan het hoge kwaliteitsniveau van Kliniek Naaldwijk.

Onderstaand vindt u onze artsen, hun specialisme, en waarom ze gekozen hebben voor hun beroep.

 

Drs. Bregje van den Berg
Cosmetisch arts

Bregje van den Berg (1980) volgde de opleiding Cosmetisch Arts-Klinisch Onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. Zij is als injectables specialist werkzaam binnen Kliniek Naaldwijk en werkt ook met lasers.


“Ik had altijd al interesse voor mooi maken toen ik een klein meisje was. Dus eigenlijk was ik ervoor in de wieg gelegd. Ik keek graag naar programma’s met een make over item. Vooral al ze echt ver gingen met cosmetische plastische chirurgie. Het was toen dat ik had bedacht dat het een goed idee was m’n beroep ervan te maken. Ook tijdens mijn opleiding merkte ik ook dat ik ontzettend veel plezier ervaarde om mensen te kunnen adviseren en te helpen bij hun uiterlijk.


 

 

Drs. Lenneke van Gisteren
Cosmetisch arts

Drs. Lenneke van Gisteren (1978) studeerde geneeskunde aan de Erasmus MC Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie is zij in het buitenland haar coschappen gaan volgen. Dermatologie had haar bijzondere interesse. Ze is na haar afstuderen vier jaar werkzaam als arts-onderzoeker dermatologie/immunologie aan het Erasmus MC. Vanaf 2012 is drs. van Gisteren werkzaam als cosmetisch arts bij Kliniek Naaldwijk.

“Het is fantastisch om voor een bedrijf te werken dat zich volledig bezighoudt met mooier maken. Het is heerlijk om van je hobby je beroep te maken en mensen mooier te maken en een goed gevoel te geven.


 

Dr. Pleun de Vries
Plastisch chirurg

Dr. Pleun de Vries (1959) is opgeleid tot arts en later tot plastisch chirurg. In 1990 promoveerde hij op studies naar de doorbloeding en het effect van roken. Dr. de Vries heeft zich gespecialiseerd in het opereren van het gezicht.

Dr. de Vries vindt het belangrijk om zijn patiënten goed in te lichten en de verwachtingen te managen. Hij hecht veel waarde aan een open en transparant gesprek waarbij hij weet wat iemand verwacht en wat hij er aan kan doen om zoveel mogelijk tot die verwachting te kunnen voldoen. Maar de Vries zal zijn patiënt ook altijd inlichten als het niet mogelijk is of dat de verwachtingen niet realistisch zijn.

“De enige manier om een goed beeld te vormen is door er samen over te praten”