Menu

Botox

Op het gebruik maken van plastische chirurgie staat hedendaags een groot taboe. Waarom dat nog steeds zo is, is voor ons ook de vraag. Aangezien u geïnteresseerd bent in onze website gaan wij er van uit dat u net als wij daar niet aan mee doen. Wij geloven in het feit dat u wat aan uzelf mag veranderen als u daar gelukkig van word. De meeste ingrepen zijn erg klein en zullen daarom geen grote impact hebben.

De meest simpele “ingreep” die wij doen is het injecteren van botox. Botox is een product wat de arts in uw spieren spuit op de plek waar rimpels ontstaan. Deze rimpels worden door spieren veroorzaakt. Op het moment dat botox geïnjecteerd wordt worden de spieren verslapt. Hierdoor zullen de rimpels verminderen. Dit zal u een jongere uitstraling geven. De botox is een zelf oplossende stof. Dit betekend dat het lichaam de stof binnen een paar maanden afbreekt. Hierdoor zijn er nauwelijks gezondheidsrisico’s. Echter wanneer u vaker dan eens botox gebruikt word de tijd verlengt. Na verloop van tijd hoeft u minder vaak langs hoeft te komen.

Andere functies van botox

Ook heeft botox andere functies. Botox kan helpen tegen verschillende kwalen. Denkt u bijvoorbeeld aan chronische pijnen. Deze ontstaan in de zenuwen. Wanneer Botox in de zenuwen word gebruikt is de kans groot dat uw pijn verminderd of zelfs volledig verdwijnt. Daarnaast kan botox ook helpen met het verminderen of zelfs stoppen van de zweet productie. Dit betekend dat botox dus inderdaad niet alleen voor medische ingrepen is.

Vaak zijn mensen bang dat hun gezicht zal veranderen wanneer zij botox gebruiken. Echter is dit niet het geval. Wij overleggen samen met u welk resultaat wij gaan behalen. Daardoor zult u nooit voor verassingen komen te staan.

Wilt u meer informatie over onze andere behandelingen? Of heeft u vragen over onze kwaliteit? Klik dan hier.

Wij zien u graag tegemoet in onze kliniek.