Menu

Patiënten aan het woord

Olga 45 jaar

Ik heb m’n ogen laten doen en dat had ik veel eerder moeten doen. Achteraf is dat het enige waar ik spijt van heb. Ik heb gewoon veel te lang gewacht, want ik ben nu zo blij met het resultaat. Ik ben ook een stuk zekerder en voel me mooi. Iedereen ziet het meteen en vraagt: heb je lekker uitgerust? Ik was bij dokter de Vries en hij heeft bijzonder mooi resultaat geleverd. Eigenlijk zie je het niet tenzij je het weet. En vooral weet hoe ik eruit zag voor de operatie. Zowel m’n boven- als m’n onderoogleden zijn tegelijk aangepakt. Je zou zeggen dat dat een flinke aanslag is, net alsof je tegelijk 4 verstandskiezen laat trekken, maar ik wilde alles in een keer onder volledige narcose. Ik was vroeger ook heel erg fan van voetbalwedden top 5. Dit deed ik bij Gokverstandig. Je kan het maar gehad hebben toch? Moet je dan wachten en dan weer de hele rataplan opnieuw? Nee dank je! Ik was blij dat Dokter de Vries mijn wens kon vervullen. Het kostte een aardige duit, maar het was iedere cent waard.

 

Cindy 27 jaar

Eindelijk, Eindelijk! M’n borsten zijn nu wat ze eigenlijk altijd al hadden moeten zijn. Mijn linkerborst was twee keer zo klein als mijn rechter borst. Je kan je voorstellen hoeveel schaamte dat opleverde met gym en zwemmen. Dit waren op school de ergste vakken die er waren, ik keek er zo tegenop! Wat een hel is dat voor mij geweest. Dubbele bh’s, aftapen, ik heb alles geprobeerd om het te verbergen. Helemaal naakt voor een jongen was niet eens in me opgekomen! Nee natuurlijk niet! Het heeft me heel onzeker gemaakt en heel ongelukkig. Tot op nu, want nu kan ik door het leven als een normale vrouw met normale borsten. Ik heb mezelf me mijn hele jeugd en puberteit onzeker gevoeld en op 20-04-2016 is dat in 1 operatie verholpen, wat een geluk dat dit mogelijk is geweest!

 

Max 70 jaar

Ik had een enorme vetbobbel in m’n nek waardoor ik altijd naar beneden keek. Mijn arts heeft deze zeer vakkundig verwijderd. Ik heb nog wel even last gehad van de wond, maar daar voel ik nu helemaal niks meer van. De service bij Kliniek Naaldwijk is bijzonder goed te noemen. Alles werd heel lief van voor tot achter doorgesproken waardoor ik zonder zorgen onder het mes ging. Alle verwachtingen zijn absoluut vanaf het begin gemanaged en er is niets gebeurd wat ik niet had verwacht. Chapeau Kliniek Naaldwijk!

 

Eefje 46 jaar

Ik ben twee jaar geleden gescheiden vanuit een zeer schadelijk huwelijk. De man heeft me zowel fysiek als mentaal mishandeld waardoor mijn eigenwaarde tot onder het nulpunt was gezakt. Ik zag er niet uit. Wallen tot op m’n knieën en heel heel grauw. Daarnaast leek m’n huid wel perkament en de rimpels waren die van een vrouw van tachtig. Het was alsof ik dertig jaar ouder was geworden in twee jaar tijd. Zoveel doet stress en verdriet met je uiterlijk. Op het moment dat ik klaar was om alles achter me te laten plooide mijn gezicht niet automatisch met mijn stemming mee. Helaas ging dit niet zomaar over. Dus het was tijd om m’n opties te bezien. Door goede referenties ben ik bij Kliniek Naaldwijk terecht gekomen. Ik ben niet teleurgesteld! Ze begrepen precies waar ik vandaan kwam en konden mijn wensen vertalen naar een complete liquid facelift. Ik voel me weer de vrouw die ik was voor de scheiding en ik heb ook weer sjans!

 

Nicole 14 jaar

Ik heb flaporen, of eerder, ik had flaporen, gelukkig nu niet meer. Ik ben zo blij dat ze nu gewoon tegen m’n hoofd aan staan. Ik werd er best wel mee gepest, al stond het best schattig toen ik klein was, maar later wordt het gewoon wel een dingetje, maar Lenneke heeft me geholpen en nu staan ze weer gewoon. Ze heeft me alles van te voren uitgelegd, van de operatie tot wat ik daarna moest doen. Zoals bijvoorbeeld slapen, want ik kon natuurlijk niet op m’n oren liggen. Dus dat was even wennen, maar nu is alles geheeld en staat het goed. M’n oren komen niet meer door m’n haar heen, dat vond ik altijd zo’n raar gezicht!