Borstvergroting en CBD

Na mijn borstvergroting wil ik hier even mijn verhaal achter laten. Dit omdat ik na veel overwegen met mijn man had besloten een borstvergroting te laten doen omdat ik mijn zelfvertrouwen helemaal kwijt was. Na de geboorte van mijn kinderen waren mijn borsten gelijk aan twee theezakjes. Ik kon geen leuke kleren of sexy lingerie kopen want het stond of paste me van geen kante en bovendien wilde ik de deur niet meer uit omdat ik het gevoel had dat het voor iedereen zichtbaar was. Vandaar dus dat ik besloot deze operatie te ondergaan en na een afspraak te hebben gemaakt voor een gesprek waar me alle voor en nadelen van de procedure werden duidelijk gemaakt was het dan zover.

De grote dag waarop ik eindelijk vaarwel mocht zeggen tegen mijn twee theezakjes en mijn nieuwe borsten zou kunnen bewonderen was eindelijk aangekomen ook al voelde ik me wel heel erg nerveus. Eenmaal weer bijgekomen van de operatie voelde ik een enorme pijn onder mijn borsten, armen en schouders bovendien kon ik mijn armen ook niet eens oplichten en iedere beweging deed pijn.

Ik vroeg de dokter of hij mij daar wat voor kon geven waarop hij instructies gaf aan de verpleegster om mij een paar druppels cdb olie te geven. CDB druppels? Daar had ik nog nooit van gehoord en had er ook geen flauw idee van, van wat het was. De dokter legde mij vriendelijk uit dat deze olie van de cannabis wordt gemaakt en een fantastische natuurlijke pijnstiller was die niet alleen de pijn verlicht maar ook voor vele ander kwalen en aandoeningen geschikt is.

Na de druppels in te hebben genomen voelde ik al meteen een grote verlichting en kon die nacht ook heel goed slapen. Eenmaal thuis ben ik opzoek gegaan naar “cdb olie kopen” en kwam ik op de site van cbdwietolieshop waar je ook veel informatie kunt vinden over dit product. Ik heb het besteld en al mijn pijnstillers in de vuilnisbak gegooid. Een uitkomst dus voor iedereen die op een natuurlijke wijze wil genezen.

CBD olie en anticonceptie

Anticonceptie zonder hormonen

Er zijn een aantal manieren waarop je de zwangerschap kan voorkomen. Zo zijn er natuurlijk de verschillende soorten mannen en vrouwencondooms, maar kan je ook gebruik maken van medische middelen.

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de anticonceptiepil (ook wel bekend als ‘de pil’). Verder is het ook mogelijk om een anticonceptie zonder hormonen te nemen.

Dit zijn barrieremethodes zoals een koperspiraal of sterilisatie. Een spiraal is een soort ankertje die bij de baarmoeder wordt ingebracht en ervoor zorgt dat je niet zwanger kan raken. Veel vrouwen kiezen voor deze optie omdat hier geen extra middelen in zijn verwerkt.