Lease calculator van Ros

Hier volgt een bericht van een van onze partners

lease calculator

Als het voor jou net als voor mij ook zo´n probleem wordt alles netjes uit te rekenen wanneer je in je achterhoofd hebt hangen een auto te willen leasen dan kan dit misschien wel de oplossing zijn.

Lease calculators zijn op vele site van de leasemaatschappij te vinden en bijna alle bedrijven hebben er wel een op hun site staan waar je gebruik van kunt maken om je maandelijks bedrag en periodes te calculeren. Op deze manier gaat het natuurlijk veel vlugger om jou droomauto te vinden zonder papier en potlood. Dit helpt vooral als je niet veel verstand hebt van alles wat erbij en eraf moet tijdens het opstellen van de prijsopgaves. Een lease calculator doet eigenlijk al het werk voor je zonder veel gegevens in te vullen.

Op de site rosfinancial.nl kun je een lease calculator vinden die je ook mag gebruiken als je een auto van iemand anders wilt lease. Je vult dan alleen het lease bedrag, het slottermijn, de periode en zakelijk of particulier in geeft een klik op de knop om een duidelijk overzicht te krijgen van waar jij naar opzoek bent, heel gemakkelijk dus. Bekijk hier de leasecalculator van Ros Finance

Ik heb het zo ook gedaan en kreeg op de site van rosfinancial.nl een zeer goed overzicht van een paar leuke auto´s waar ik al voor een tijd over had zitten dromen. Een van deze overzichten kwam prima over met wat ik ervan verwachtte dus heb ik meteen een contract hiervoor getekend en kon ik mijn auto de volgende dag al ophalen.

Ik raad dus iedereen aan om eerst ook gebruik te maken van een lease calculator en daarna pas een beslissing te nemen over welke auto het meest aan jou behoefte voldoet, want je kunt een mooi luxe kopen die niet met je budget overeen komt of een kleinere die aan je budget en behoefte voldoet. Luxe is dus niet het beste.